Kezelés menete

 1. A kezelés előtti várakozás minimális, mivel kizárólag előre bejelentkezett pácienseket fogadunk!
 2. Nyugodt környezetben található rendelőnkben megvizsgáljuk körmeit. Az orvosi vizsgálat kb. 20-25 percig tart.
 3. A vizsgálatról fotódokumentációt készítünk, ami 20-70-szeres mikroszkópos nagyításban mutatja körmeit, így a vizsgálat során fellelt körömgomba jól kimutatható. A fotó -dokumentáció 4-8 fényképet tartalmaz, amit 1-2 DIN A4-es lapon, profi minőségben jelenítünk meg. Kérésére átadjuk az elkészült fotó dokumentációt. A fotók elkészítése kb. 10 percet vesz igénybe.
 4. A következő lépés a köröm előkészítése, csiszolása, az elpusztult körömrészek eltávolítása. Ez a fázis a köröm állapotától függően 10-30 percig tart.
 5. A köröm előkészítése után megkezdődhet a körömgomba effektiv kezelése a speciális lézeres kezeléssel. Minden körmöt kezelni kell az újrafertőzés veszélye miatt, hiszen ha szemmel nem is láthatóan, de mikroszkóposan valamennyi köröm fertőzött. A lézeres kezelés összesen 25-30 percet vesz igénybe.
 6. A kezelés alatt a kezelő folyamatosan tájékoztatja a pácienst az
  • utókezelés fontosságáról
  • újra fertőzés megakadályozásának lehetőségeiről
  • újrafertőzés megakadályozásának módszereiről
  • mi lesz a házi feladata a páciensnek

Amiről a kezelés végén egy írásos u.n. kezelési kódexet is kap.

 

A kezelésre 1 és fél órát kell szánnia!

 

FIGYELEM!

Európa egyetlen körömlézer központja, ahol egyszerre két különbözö lézerrel kezelünk. A Nd:Yag PinPointe Footlaser és a LEDA diódalézer két irányból támadja és pusztítja el a gombát. Nálunk az egy  meg  egy nem kettö, hanem három, mert egymás hatását erösítve gyorsabban gyógyul a körme. Ezeket a lézereket Magyarországon csak mi alkalmazzuk.

 • KARÁCSONYI AKCIÓ!!!

  AKI 2023. DECEMBER 20-IG BEJELENTKEZIK LÉZERES KÖRÖMGOMBA KEZELÉSRE ÉS 2024. JANUÁR 31-IG IGÉNYBE IS VESZI, ANNAK AZ ELSŐ KEZELÉS ÁRÁBÓL 13 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.
 • Mire figyeljen?

  mielőtt kiválasztja, hogy hol kívánja körömgombáját lézerrel kezeltetni
  Bővebben
 • Egyéb börgyógyászati szolgáltatásaink

  Tekintse meg egyéb bőrgyógyászati szolgáltatásainkat.
  Bővebben