MI A HATÁSÁNAK BIOLOGIAI, ÉLETTANI ÉS FIZIKAI MECHANIZMUSA?

MIÉRT JOBB, MINT AZ EGYÉB ELJÁRÁSOK?

Egyedülálló különleges fizikai konstrukció – nincs konkurenciája, összehasonlíthatatlan az egyéb ismert körömlézeres kezelésekkel is.

A. Különleges impulzusmoduláció

A PinPointe-technika szabadalmazott és védett kombinációja a lézersugár hullámhosszának, az impulzusok struktúrájának, energiájának és idötartamának, valamint az impulzusok közötti szüneteknek. Ennek következtében a sugár pontosan a gombát találja és pusztítja el. Az egyedülálló és különleges lézerimpulzus (100 milliszekundum) befejeződik, mielőtt a környező humánsejteket károsítaná és a betegnek fájdalmat okozna. Világszerte többszázezer eredményes kezelést hajtottak eddig vele végre a legkisebb mellékhatás nélkül.

B. Innovatív impulzusstruktúra

Minden PinPointe-impulzus 10 mikroimpulzust jelent, amelyek 0,5 másodpercig tartanak. Ez elég rövid ahhoz, hogy a körömstruktúrát (a mytochondoriumot) elpusztítsa. Az impulzusok közötti intervallum 0,05 másodperc, tehát elég hosszú ahhoz, hogy az emberi sejt regenerálódjék, majd lehűljön. Ez a páciens diszkomfort érzését és a sejtek károsodását minimalizálja.

Az egyéb Nd:Yag-Laserek nem képesek termikus szünetet produkálni és ezért igen kellemetlen fájdalmat és szöveti károsodást okoznak a páciensnek.

A PinPointe FootLaser egyéb előnyei

 1. gyorsabb,

 2. kényelmesebb,

 3. mellékhatásmentes,

 4. olcsóbb és

 5. hatékonyabb,

mint bármely más eljárás!

 • Mire figyeljen?

  mielőtt kiválasztja, hogy hol kívánja körömgombáját lézerrel kezeltetni
  Bővebben
 • Egyéb börgyógyászati szolgáltatásaink

  Tekintse meg egyéb bőrgyógyászati szolgáltatásainkat.
  Bővebben